dissabte, 22 de febrer del 2020

BIG THIEF, RESTEM A L’ESPERA


BIG THIEF + PAYS P
LA2 – BARCELONA
20 – 02 – 2020
CONCERT

La segona de l'Apolo, a part de la calor i el postureig habitual, vesava expectació... i al final unes que sí i unes que no

I jo soc de les que no. El quartet de Brooklyn, aquest cop en l’espai correcte, feien parada i fonda per aquí i tothom volia veure com s’ho farien per generar dalt de l’escenari el clima que fins llavors, només havíem escoltat, sobretot en els seus esplèndids dos discos editats l’any passat. I amb els vint primer minuts, ja sabíem que ens quedaríem amb les ganes.

Potser l’excessiu lideratge d’Adrianne Lenker, potser l’excessiva estufamenta. Moments de distorsions poc inspirades, cas de Not, o moments d’excessiu cel, cas de Cattails ja cap al final, que va resoldre tota sola passant a una altra cosa, no em van ajudar gaire a gaudir del nivell que poden gastar en dies més assolellats.

No ens escalfem el cap. Al final es només quedar-te garratibada en un grau X d’intensitat produïda per alguna cosa sublim i que al final, és el que t’emportes a casa. I no tenien un bon dia. No passa res. Tornaran. Insatisfacció en seria la paraula. Sort dels Pays P.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada