dimecres, 19 de febrer del 2020

EL MUD JA ÉS AQUÍ


14è FESTIVAL DE MÚSIQUES DISPERSES - 2020
DEL 12 AL 15 DE MARÇ – LLEIDA
TERRITORI ENDINS

La setmana passada es va presentar el MUD d’aquest any. L’important és el contingut, però cal saber que l’organització a partir d’ara i de moment, la durà l’excel·lentíssim ajuntament de la ciutat

Guerssen, la impulsora i màxima responsable fins la darrera edició, queda per l’assumpte artístic. Que cadascuna hi vegi el què vulgui.


Tot, al cèntric Café del Teatre mentre no es digui un altre cosa, i per aquest any tenim:

dijous al Pau Riba i els sempre correctes De Mortimers, que ens ruixarà a totes amb les essències Diòptriques continuant amb la celebració del cinquanta aniversari d’aquest mític àlbum.

divendres, els madrilenys Dúo La Loba, que presentaran el seu segon treball, Verbena.

dissabte podrem gaudir primer del retorn (?) de Cánovas, Adolfo y Guzmán, sense el Rodrigo, que ha hagut de quedar-se al box a l’espera de temps millors. A continuació serà el torn de la japonesa Sachiko Kanenobu, que per primera vegada baixarà tant avall. D’Europa.

diumenge la revelació, els que estan en boca de totes, els sevillans Derby Motoreta’s Burrito Kachimba que, ojo, el seu disc de debut té tela. Visca els 70’s!

Dúo La Loba

Al migdia de dissabte també, a Grans Records, la botiga centre neuràlgic de les coses musiqueres de Lleida, hi podrem escoltar la veu de l’argentí Ivory Tusk amb proposta acústica, dintre dels actes del MUD, prenent un vermutet. Gratuït i si fa bó potser a la terrasseta.

el regidor de cultura Jaume Rutllant en la presentació, 
acompanyat d’Antoni Gorgues de Guerssen 
(fot La Ciutat Diari Digital)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada