dimarts, 4 de febrer del 2020

THESE NEW PURITANS ENS CONTINUEN SEDUINT

AVANÇAMENT

El treball dels germans George i Jack Barnett amb la companyia de Thomas Hein, manté totes les incògnites sobre si ho fan expressament o no, això de fer que ens encantem mentre parem les orelles amb les seves composicions extrasensorials

Amb Inside The Rose encara fresc, un any després ens alegren l’existència amb The Cut, un disc diuen cosí germà de l’anterior amb cançons noves i reelaboracions i col·laboracions per algunes remescles com les de Andrew Liles (Nurse With Wound) o Ossian Brown (Cyclobe). El magnífic artwork continua sent marca de la casa. Per a qui el celebri, sortirà el dia dels enamorats, per la resta de mortals el 14 d’aquest mes.



Aquest The Mirage és un avançament i Jack Barnett comenta: ‘George’s original idea was to get a group of kids to shout abuse, things like ‘Are you awake? Do you still exist? Hello yuppies, hello cunts’ but the idea evolved away from that, maybe for the best’.

El 23-F estaran tocant al Barbican Centre de Londres amb una instal·lació especifica per aquest espai amb aportacions de fotògrafs com Harley Weir, Angelo Pennetta i el cineasta Daniel Askill. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada