dijous, 5 de març del 2020

KIM GORDON FA VENIR PICORS

INDEFINIDA

No ens enganyem, dels quatre membres de la influent banda novaiorquesa SY, Kim Gordon és a la que més li agrada remenar la cua i fer-se veure als mitjans, i el fet de que no m’hi acabi d’acostumar, em produeix picors


Malgrat l’inconvenient que comporta a l’hora de gratar-me i que sembla que em contradigui, veure-la en presentacions de treballs de col·legues seves o inaugurant exposicions, motiva. Ara però, s’ha posat a fer campanya ajudant a fer trucades, pica portes i repartir folletos per en Bernie Sanders, un dels dos candidats pels demòcrates de cara a les eleccions del novembre.


Per si no n’hi hagués prou, aquella musa inspiradora, s’ha penjat del coll un davantal de cuina i s’ha posat en mans de la directora Mariko Munro i la poeta Elaine Kahn per rodar un clip on no surt amb la guitarra fent aquells sorolls que tan ens agraden, sinó preparant una recepta emulant a la Ruscalleda, on va afegint condiments que son, figura, les polítiques socials del Bernie, i així fins que en surt un pastís. Sens ha tornat campechana. Ens inspirarà ara a fer de pastisseres? 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada