dilluns, 16 de març del 2020

MASCARETES PER A TOTES

LA DIMENSIÓ DESCONEGUDA

Max Siedentopf és un fotògraf germànic-namibià establert a Londres que altres vegades ja ha realitzat obres de denuncia


Així, donat que les més llestes que van anar corrent a les farmàcies i drogueries, i van esgotar les existències pensant sempre en les demés, Siedentopf s’ha posat mans a l’obra i ens proposa una sèrie de pràctiques alternatives inspirades després de veure algunes imatges de gent amb mascaretes casolanes a la xarxes socials. Mascaretes reciclades de sabatilles esportives, d’unes calces o amb una fulla d’enciam – no diu si de fulla de roure o ‘Iceberg’ – que en aquest darrer cas a sobre és biodegradable i de proximitat, en son alguns dels exemples que ha enginyat. 



Ho ha plasmat en una sèrie de dotze fotografies titulades How-To Survive A Deadly Global Virus i poden ser de gran ajuda a l’hora de tenir idees per cuidar-nos, assegura.

Alerta que les seves propostes poden no ser del tot eficaces. Perquè, igual que les de farmàcia, tenen un us limitat, ja que només atrapa el virus en lloc de destruir-lo, amb el que encara podria ser més perillós. És eficaç en els malalts, perquè en els seu cas eviten la propagació. Pensa l’home.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada