dijous, 12 de març del 2020

MODERN NATURE, SUPERBS MALGRAT EL CORONAVIRUS

MODERN NATURE + SERGI EGEA
SALA VOL – BARCELONA
11 – 03 – 2020
CONCERT

La veritat, totes hi anàvem amb el culet apretat. El fantasma de la cancel·lació planava de costat a costat a tot lo ample del carrer Sancho d’Àvila

Un cop a dins, amb la conya de la ‘passa’, l’ambient no es pot dir que fos enrarit, però sí que per pena dels protagonistes, ho van deixar de ser. Una mica. Era la nit en que els avisos als mòbils, de cancel·lacions de concerts, festivals i tot tipus d’actes que hi pogués saltar tan ample per allà el virus, es van disparar.

Obria Sergi Egea, que amb les baixes i la depre que semblava portar de resultes, no començàvem massa bé la nit. Fos com fos, quan va aparèixer el quartet de Londres i es van posar a tocar, allò va funcionar com un antídot. Per satisfacció de totes les agosarades presents que hi vam anar, van desgranar peça a peça How To Live, el seu fastuós àlbum de debut. De la mescla dels xiuxiuejos de Jack Cooper i l’endimoniat saxo de Jeff Tobias sorgia l’alquímia: allà hi sonava de tot. Anaven apareixen notes, delicadeses i experimentacions via Canterbury Sound, krautrock i la psicodèlia britànica més àcida. Categoria.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada