dissabte, 9 de maig del 2020

X, BON INTENT

RETROBAMENT

Els temps han canviat molt des d’aquell 1977 en que es van formar com a banda. La ciutat de Los Angeles i el mon en general no tenen res a veure

Avui tan sols els queda ser uns supervivents de la insuportable paranoia que ens envolta i mantenir-te’n tant allunyada com puguis. Que ja és molt. Per això estan entusiasmats en treure ara justament un disc, 35 anys després del darrer. Es diu Alphabetland i l’edita Fat Possum que els hi ha reeditat també els seus primers quatre àlbums, incloent el magnífic Los Angeles (Slash-1980). Hi son els quatre que van començar, Exene Cervenka, John Doe, Billy Zoom i DJ Bonebrake. El seu debut, el single Adult Books, editat per Dangerhouse l’any 1978 els va llançar a ser una de les primeres bandes de punk de LA, de l’allau que n’havien de venir.


Per aquest... retorn?, s’hi van posar fa dos anys, enregistrant cinc temes en dos dies amb producció de Rob Schnapf. Fins aquest passat gener, que hi van tornar per mirar d’acabar la feina i gravar la resta. La portada és un original de Wayne White, amic de la banda. Ens sona a totes perquè una de les seves obres, Nixon, va ser utilitzada pel disc del mateix nom de Lambchop.  Els temps han canviat, i ells també.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada