dilluns, 22 de juny del 2020

HAWK, AMB LLUM PRÒPIA

NOU REGISTRE

De tant en tant, apareixen bandes tremendes – qui diu bandes diu col·laboracions que acaben en alguna cosa tangible – que il·luminen el cel. Aquest no és cap debut, però sí el que segurament els faci brincar més del normal

Però sempre hi ha un alglutinador. En aquest cas és el bellugadís David Hawkins, que a part de pintor i cofundador de The Black Mountain Arts Collective ajunta al seu redós a Ken Stringfellow (The Posies) – amb qui mantenia ja una certa relació de treball – Pete Thomas (bateria dels Attractions de Costello) i a Morgan Fisher (teclats de Mott The Hoople) per anar editant cançons. En el seu anterior disc, Bomb Pop (2016), a més va enganxar a Gary Louis (The Jayhawks) que passava per allà.


Aquest passat 15 de maig va llançar Fly, un disc farcit de bones melodies pop, carregat de guitarres que et fan la clenxa, interpretades amb passió i ganes de passar-ho bé. Pel tema I Still Want You ha editat un vídeo que segons explica, està inspirat en les clàssiques actuacions de la Velvet Underground i els Exploding Plastic Inevitable de Warhol. Doncs això, llums estroboscòpiques que il·luminen el cel.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada