dilluns, 5 d’abril del 2021

'CREEP' DE RADIOHEAD, AL RALENTÍ

ALTRES FORMES

El famós Creep obra de Thom Yorke – i d’Albert Hammond i Mike Hazlewood dels Hollies – glorificada per la seva banda Radiohead, torna a sonar. Però a poc a poc

Editat com a single el 1992 i inclòs en Pablo Honey, el seu primer llarga durada l’any següent, és de les cançons que gaudeixen d’entrada a wikipedia. Per una banda ha estat menystinguda, tant pel propi Yorke, com per la mateixa banda, com per alguns seguidors. Però tot i així, gaudeix també de prou fama com per que es vagi utilitzant i generant penpins. Ja ho deia Oscar Wilde, referint-se en com arribar a la popularitat suprema: ‘Només hi ha una cosa pitjor que parlin malament de tu; que no se’n parli’. D’aquesta manera, la cançó ha arribat a formar part de mil i una efemèrides. 

La darrera, en la desfilada que Jun Takahashi va oferir per presentar la seva col·lecció Undercover Collection FW/22 FW/21 amb el títol Creep Very. dintre de la Rakuten Fashion Week Tokyo. En declaracions a Vogue, el dissenyador referint-se a l’elecció, va explicar: ‘El tema és el d’una persona fràgil i dèbil, però amb un cor verdaderament pur’. Per a l’ocasió Thom Yorke ha fet una remescla de la cançó de 9 minuts, al ralentí. 


( a partir del minut 8:17 ) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada