diumenge, 11 d’abril del 2021

MAX BLOOM i LES PETITES COSES DE LA VIDA

A LA VISTA

El que pot arribar a fer una alimentació equilibrada o una altra

El mes de febrer, coincidint amb el desè aniversari del debut del quintet de Londres, en un comunicat Max Bloom feia oficial la ja més que sabuda dissolució de Yuck. El seu darrer treball havia sigut aquell Stranger Things de 2016. Ell mateix, va compartir que no havia sigut fàcil. Ara, anuncia el seu disc de debut en solitari. Es dirà Pedestrian i sortirà a mitjans de juny, via el seu propi segell, Ultimate Blends.

Avança aquest tema del mateix títol, del que explica una mica com va sorgir: ‘Estava en varies coses i escoltava molt aquesta melodia mentre tractava de pensar en les lletres i anava corrent, i recordo veure la paraula “pedestrian” en un senyal de trànsit. Això em va fer pensar què és un vianant i el que representa la paraula en sí mateixa. Com a vianants, estem tots atrapats en els nostres propis mons, però quan passa algun desastre, ens unim. Penso molt en la mort i en el que som els humans i si som l’única vida intel·ligent (sic) a l’univers. Suposo que aquesta cançó indaga en ambdós sentiments al mateix temps’. Desconec de que es composa la seva alimentació o si és prou equilibrada.

La veritat és que altres membres de Yuck, ja estaven treballant en diferents assumptes. Sense anar més lluny, Daniel Blumbergh, el 2020 va llançar un meravellós tercer disc On&On (Mute - 2020) que li farà força ombra. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada