dilluns, 12 d’abril del 2021

KATE MOSS CAP A CASA EN NFT

VÍDEO – ART

L’icona pop de l’indie Kate Moss, s’adapta als temps moderns post-pantètics. Ho fa associant-se al col·lectiu d’artistes Moments In Time Collective o @MITNFT, per convertir-se en un tríptic NFT. Que li quedarà per fer a aquesta noia?

(fot. Dimitrios Kambouris/Getty Images For Dior Men)

Els vídeos es titulen 'Drive with Kate', 'Walk with Kate' i 'Sleep with Kate' on es mostra en una suposada activitat quotidiana. Es subhastaran individualment a través de la plataforma digital Foundation.app demà dimarts a partir de les 09:00 EST i al llarg de les següents 24 hores. L’obra es vendrà amb un certificat en audio, enregistrat per la mateixa Kate Moss, on reconeixerà al comprador que serà revelat en un comunicat oficial a través de la seva agència com el propietari d’un ‘Moment en el Temps de Kate Moss’.

imatges fixes dels vídeos de NFTde Kate Moss - cortesia de Moments In Time Colective

Els NFT (Non-Fungible Token) son la nova gràcia de l’art per a gent rica i una mica snob que s’utilitza per comprar bens digitals com obres d’art, vídeos o arxius d’audio. En aquest cas, la gent de Moments in Time Gallery es descriuen a Instagram com ‘un col·lectiu d’artistes i creatius dedicats a explorar la idea de l’emblemàtic en l’àmbit del que és personal i del que és públic’. No especifiquen cap nom, però es diu que treballen des d’un castell a Cotswolds del Regne Unit.

Kate Moss, en un comunicat explica: ‘Per mi, l’art sempre ha sigut el moment. El temps és allò del que mai n’hi ha prou i que no espera a cap persona. M’intriga qui voldrà tenir un moment meu’. No preguntis gaire. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada