dimecres, 28 d’abril del 2021

GHOST WOMAN, DES DE LES PORTES DE L’INFERN

ALTRES REGISTRES

M’arriba de les calderes d'en Pere Botero aquest tremendo Demons. Una cançó amb tots els condiments per a què no puguis deixar d’escoltar-la sense parar, mentre sonen les sirenes al carrer transportant moribunds contagiats

L’autor de l’artefacte és Ghost Woman, al capdavant del qual està Evan Uschenko. Oficialment, Uschenko mentre ens havíem d’estar quietes, vivia ajudant a la botiga del seu germà. Allà va patir diferents imputs que van derivar en un retir a Three Hills, poblet d’Alberta on va néixer, al Canadà i va confeccionar aquest Lost Echo, oficialment el seu definitiu debut.

Pren el títol d’un text religiós que revela els secrets de la Superstition Mountain, prop de Phoenix. Des de la població índia de la zona, a qui realment pertany tot allò, conten la llegenda de que en aquestes muntanyes hi ha una porta d’accés a l’infern degut a que hi bufa un fort vent, de dins cap a fora, que causa autèntiques tempestes de sorra a tot l’estat. Això ens caldria també per aquí, una bona llevantada. L’EP en cos i ànima, sortirà via Full Time Hobby el 16 de juliol.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada