dilluns, 26 d’abril del 2021

SPARKS, IMPARABLES EN UNA SEGONA JOVENTUT

SHOW MUST GO ON

Any important pels germans Ron i Russell Mael. Dins de la seva molt activa vida diària - la darrera notícia era la col·laboració en el tema Your Fandango del proper disc de Todd Rundgren - destaquen dos esdeveniments

(fot Lester Cohen)


L’estrena ja sabuda del documental The Sparks Brothers i l’estrena del musical Annette, escrit i musicat per ells mateixos. Aquesta, està previst que es passi en la inauguració de la 74a. edició del Festival de Cannes, després de moure’s del maig, al 6 de juliol i que aquest any, II de l’Era Pandèmica, dirigirà Spike Lee. La pel·lícula, ambientada a Los Angeles, l’ha conduit Leos Carax i la protagonitza Adam Driver i Marion Cotillard. 



És la història d’un còmic, Henry, i una cantant, Ann. Son la parelleta ideal, simpàtica, intel·ligent i elegant. Però quan neix la seva filla, Annette, les seves vides canviaran de dalt a baix. La veritat és que explicat així, fa poques ganes. 
Russell Mael, en declaracions al NME va dir que havia sigut una experiència increïble. ‘Vam escriure la història, vam fer-ne tota la música, pensant en que seria el proper disc d’Sparks. Després vam conèixer a Carax, que ja va fer servir How Are You Gettig Home? a Holy Motors. Li vam enviar tot, li va agradar i va voler dirigir-ho’. Cinquanta anys del seu primer disc i desborden energia. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada