dimecres, 28 de juny del 2023

DEMOSTRACIÓ DE FORÇA

NOU REGISTRE

The Coral, la banda de anglesa de Hoylake, un racó de mon, continua re-inventant el pop d’una manera sorprenent

Després de l’exitós doble Coral Island (Modern Sky UK / Run On Records – 2021), quan de fet no els hi cal, han decidit mostrar tot el seu poder anunciant el llançament de dos àlbums. Sea Of Mirrors, el que fa onze de la seva discografia, i Holy Joe’s Coral Island Medicine Show, en principi tots dos discos previstos pel setembre via Run On Records.

Del tema que avancen, aquest Wild Bird, sobren comentaris. James Skelly explica: ‘Com la majoria de cançons més conegudes que podries escollir de The Coral, va ser escrita en 5 minuts. Una vegada que el concepte de l’àlbum va estar clar, ens vam imaginar el tema musical d’un western italià dirigit per Fellini, amb un guió escrit per Richard Yates. Al final son nosaltres preguntant-nos: Què hauria passat si Lee Hazlewood hagués produït una cançó de Gene Pitney escrita per Townes Van Zandt?

Els arranjaments de corda d’aquest tema d’obertura, son cortesia del co-productor del disc Sean O’Hagan (The High Llamas, Stereolab). Altres col·laboradors o invitats han estat musics com el guitarra de Love, John Echols o l’ex-membre de la banda, Bill Ryder-Jones. Els dos àlbums han estat els dos darrers treballs enregistrats en els Parr Street Studios de Liverpool, un referent de l’escena musical anglesa, que va tancar portes l’any passat.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada