dimarts, 27 de juny del 2023

LLESTOS PER ALS NOUS TEMPS

NOU REGISTRE

Els dibuixos hipnòtics que es formen al ser llançat un objecte a l’aigua, seria la imatge perfecte per escoltar les noves cançons de Holy Wave

Petits cercles que van jugant entre ells igual que fan amb els nou temes que conformen aquest àlbum que la banda texana te preparat per a primers d’agost, per llançar a través de Suicide Squeeze. Entramats sònics que es fonen a través de guitarres que poden desembocar en un remolí de fuzz com la cosa més normal. Li han posat Five Of Cups, un títol que prové d’una lectura de cartes del tarot que li van fer a Ryan Fuson en mitat del segrest covidià. 'Estava completament segur de que el mon de la música s’havia acabat. L’ambient agressiu en general, estava en el seu punt més àlgid, així que estava llest per deixar de tocar música’ explica.

En el disc han volgut que apareguessin alguns amics, com el duo de Baixa California, Mèxic, Lorelle Meets The Obsolete per a The Darkest Timeline. O Estrella del Sol Sánchez, dels també mexicans Mint Field, per aquest oscil·lador Happier del que Ryan Fuson explica: ‘Principalment és només una cançó sobre la felicitat d’avui. Per a ella volíem alguna cosa única però no sabíem el què, així que li vam enviar la cançó a Estrella i bàsicament li vam demanar que fes el que cregués correcte i va superar totalment la nostra visió. Acaba portant la cançó a un nivell completament nou, un lloc on mai havíem estat abans’.

Tinc una casa – una esposa – un bon treball on em porto be – quan estic deprimit prenc una pastilla – llavors m’animo de nou – soc més feliç’ ens diuen entremig d’una atmosfera on t’ho acabes creient.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada