dijous, 22 de juny del 2023

RVG ENTREGUEN UN ÀLBUM AMB APUNTS

NOU REGISTRE

La banda de Melbourne comandada per Romy Vager, acaba de llançar el seu esperat tercer àlbum... i puja el nivell

Porta per títol Brain Worms i ha sortit via Fire Records. És un disc intens, seriós, que Vager utilitza per navegar per les aigües de l’angoixa d’uns Joy Division i la joia d’uns Go-Betweens, i sobretot, mirant de front el món post-pandèmic que hem creat. Només amb el dolç lliscar del tema que obre, Common Ground, la petjada vuitantera de Nothing Really Changes, passant per l’enèrgica Midnight Sun que acompanya aquesta entrada, “resistirem”. ‘Moltes de les cançons tracten sobre algun tipus de declivi al mon, un declivi des d’un punt de vista poc favorable. Aquestes cançons son el meu procés de com viure-ho’ explica Vager.

RVG es van desplaçar fins a Londres, als Snap Studios, per enregistrar l’àlbum amb el productor anglès James Trevascus. ‘No vaig arribar a superar el jet-lag, així que em despertava sobre les 5 del matí i caminava molt, entrava als cementiris i coses així, després anava a l’estudi’ recorda Vager. ‘De fet, tenia ganes de tornar a Londres’. Des que va participar en l’àlbum tribut de 2020 al traspassat líder dels Triffids i va tenir un moment d’aquells que com diu ‘alimentes la història musical’ al tocar amb la guitarra del mateix David McComb, que tenia aquest pendent.

He tractat de transmetre constantment en ell, que has de reconèixer les coses, però sense arruïnar la teva vida per això’ acaba explicant. Fixar-nos en la calma adormida per on anem tirant com somnàmbuls, procurant adonar-nos de que només nosaltres mateixos podem canviar-ho, és el missatge.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada