dimecres, 7 de juny del 2023

NECESSITEM ESTABILITZADORS

NOU REGISTRE

Així doncs, per què no deixar-se transportar per la música de Peter Daltrey & The Know Escape i que se’ns ajustin els nivells?

Peter Daltrey va liderar la històrica banda psicodèlica anglesa Kaleidoscope, abans de continuar amb Fairfield Parlor, encara que per poc temps. Amb Mark Mortimer (DC Fontana) col·labora en diferents projectes des que aquest li va demanar ja fa uns anys, que cantés en una de les seves cançons.

El disc l’han fet a mitges, Daltrey amb les lletres i Mortimer amb la música. Guitarres de 12 cordes, flautes, mellotrons, Hammonds i sitars son algunes de les eines utilitzades. L’àlbum es diu Running Through Chelsea i produït per Donald Ross Skinner i Rick Reil, els hi edita el segell nord-americà Think Like A Key.

Daltrey porta molts anys al carro i és un dels que fa de inspiració per tots aquells que van tenint aspiracions de formar part d’algun d’aquests festivals per guiris. Diu: ‘Aquest disc em va donar l’oportunitat de mirar enrere i veure’m per Chelsea amb la meva noia, arruïnat però optimista sobre el futur. Aquell record i la vibra d’aquells anys, van inspirar bona part de l’àlbum’. Lo del No Future encara estava lluny.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada