dimecres, 23 de novembre del 2022

HEATHER TROST, COMPENSA LES DISTORSSIONS

NOU REGISTRE

En mig d’una nebulosa transportadora cap a sons avant-pop, estem totalment entregades a l’escolta del nou àlbum de Heather Trost.

La compositora d’Albuquerque, va trobant les estones per anar editant els seus propis àlbums, a banda de Hawk And A Hacksaw – el grup liderat per Jeremy Barnes, ex-bateria de Neutral Milk Hotel – i així entrega el que fa tres de la seva discografia en solitari.

(fot Jeremy Barnes)

Es diu Desert Flowers i li ha editat aquest mes, el segell de Brooklyn Ba Da Bing. Conté nou cançons amb les que abrigades amb la celestial veu de Trost, i el mellotron que l’ajuda a remarcar de què va l’assumpte, vagarejarem eternament per les fredes i excitants nits d’hivern, atentes als xiuxiuejos que van circulant per entre les parets de la cambra.

Tot i la tendència cap a les sonoritats folk tradicionals, en aquesta ocasió ha preferit batallar amb sons més experimentals. Explica que una de les influències per aquest Desert Flowers, ha estat la banda progressiva de Catherine Ribeiro + Alpes, especialment el meravellós disc Paix, editat el 1972.

Per compensar les distorsions d’aquest mon desequilibrat, amb cimeres climàtiques on els fills de puta de sempre van dient-nos a la cara que seguiran fent allò que els sembli i fent-nos creure que la culpa és nostra, hi ha talls com aquest The Devil Never Sleeps, una poderosa cançó que va sobre que ens deixem portar per la intuïció. A veure si ho aconseguim.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada