diumenge, 6 de novembre del 2022

THE BAD SHAPES, LES RESTES DEL NAUFRAGI

NOU REGISTRE

Berlín, i Alemanya en general, sempre van ser la segona llar del moviment punk. Inclús quan eren dues, amb concerts a la de l’est més o menys clandestins, que podien resultar especialment atractius.

Algunes d’aquelles bandes, amb àlbums que ara estan amb preus molt poc punks, van obrir camí per la formació de grups que poden ben bé ser les despulles de tot allò. Una d’aquestes seria el quartet de Berlín The Bad Shapes formada per membres de Not Amused i de The Twitchblades. El componen Pixie Gangbang (veu), Kidnap (guitarra, veu), Benni Candy (baix) i Rosa Riot (bateria).

Acaben de re-editar el seu únic àlbum – formalment inexistent – i que figura va sortir el 2020. Amb títol homònim, son 12 temes que segurament a totes ens semblarà haver escoltat en algun altre lloc. Cançons accelerades, combatives, enregistrades en condicions molt DIY per la pròpia banda, masteritzades per Will Killingsworth als Dead Air Studios i que els hi edita Wanda Records. Tots els talls son propis, tret de la versió que fan de I Guess I’m Not Cool Enough For You dels llegendaris The Problematics




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada