dijous, 17 de novembre del 2022

DISQ, RECUPERANT EL TEMPS PERDUT

NOU REGISTRE

Ja hem comentat varies vegades, que la gent del TdP son dels que pensem que la dècada dels noranta va ser la darrera en escampar llavors. Uns germens per a qui els vulgués recollir.

El quintet de Wisconsin Disq és, des de 2014, de les que es van afanyar a arreplegar-los. Han entregat un segon disc, que és un gratificant recull de influències, totes cuidades, pel gaudi de tota persona que es resisteixi a abandonar aquelles agradoses infusions de finals de segle, ni que sigui durant algunes estones de desesperació. Ho fan amb gran coneixement i estil acurat. L’àlbum en qüestió es diu Desperately Imagining Someplace Quiet i ha sortir ara fa un mes de la mà de Saddle Creek.

Per aquesta sempre difícil segona entrega, la banda liderada per Isaac deBrounx-Slone, ha adoptat una actitud més seriosa respecte de Collector, qüestionant-se l’actual estat de les coses. I ho fan amb ecos de Pavement, Lemonheads, Dinosaur Jr o Stone Temple Pilots per dir-ne quatre. La veritat és que és com si el temps no hagués passat. Ja ens agradaria.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada