dissabte, 12 de novembre del 2022

СОЮЗ / SOYUZ, MELODIES EN COMPETÈNCIA

NOU REGISTRE

Fins ara, els japonesos eren els reis del mambo en convertir-se en els fills adoptius del brasil i de la bossa-nova en concret.

Docs els hi ha sortit competència i mai hauríem endevinat des d’on. A la part oriental d’Europa, entremig de Polònia, Lituània, Rússia i la famosa Ucraïna, hi ha un lloc que es diu Bielorússia, amb Minsk de capital. Fins aquí la introducció.

Hem de deixar de banda la imatge que en tenim dels homes en camises de dormir i bombatxos i pensar en que ells també ens deuen imaginar que anem sempre amb barretina. Una cosa és la que et venen i l’altre la realitat, que afortunadament tenen poc a veure.

Son Alex Chamuk (veu, teclats) i ànima de l’assumpte, el multiinstrumentista Mikita Arlou i Anton Nemahai (bateria). Es diuen Soyuz (en rus Союз) i aquest és el seu tercer treball editat. Porten des de 2018 fent un pop fi, cançons electroacústiques amb incursions subtils en el kosmische. Ara han fitxat per Mr Bongo que els hi edita aquest Force Of The Wind que acaba de sortir.


En el tema I Knew It, amb la veu de la compositora d’avant-pop russa Kate NV (Yekaterina Shilonosova), és un clar exemple de que el lloc on siguis, és el que menys importa. Sempre que es sàpiga veure més enllà del nas. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada