dimecres, 9 de novembre del 2022

EVERYTHING BUT THE GIRL, DONEN LA CAMPANADA

QUI HO HAVIA DE DIR

Coses que no t’esperes que passin ni en somnis, de sobte salten als canals de notícies. Vint-i-quatre anys després del seu darrer treball, Everything But The Girl, torna amb nou àlbum.

Una cosa així, també de sobte, et provoca una sacsejada mental, que per alguna cosa som humanes. La parella formada per Tracey Thorn i Ben Watt, referents d’una escena apareguda a mitjans de la dècada dels vuitanta, iniciada amb Eden (Blanco y Negro – 1984) amb una carrera elegant com poques que va acabar derivant en l’obra mestra de downtempo, Walking Wounded (Virgin – 1996) dona la campanada amb un retorn que no s’esperava ni la portera de l’immoble on viuen.

(fot Juergen Teller, Londres 1996)

Després d’una batalla amb Warner per aconseguir els drets dels seus primers àlbums – aquest és el que farà onze – una vegada recuperat el catàleg pel segell propietat de Watts, Buzzin’ Fly, que aplegava el període de 1984 a 1995 i amb la tranquil·litat que això dona, es van dedicar a re-editar-los. 

Un cop posats al dia i per sorpresa de totes, Tracey Thorn ja estava en condicions d’anunciar-ho: ‘He pensat que t’agradaria saber que hem fet un nou àlbum de EBTG. Sortirà la propera primavera. Amb amor, Ben i Tracey’. A què sonarà? Quin aspecte musical tindrà? Ens tornaran a deixar amb la boca oberta? Caldrà tenir paciència. 

El missatge original: 

JUST THOUGHT YOU’D LIKE TO KNOW THAT BEN AND I HAVE MADE A NEW EVERYTHING BUT THE GIRL ALBUM. IT’LL BE OUT NEXT SPRING 😍@BEN_WATT@EBTG

— TRACEY THORN (@TRACEY_THORN) NOVEMBER 2, 2022




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada