dilluns, 21 de novembre del 2022

ISLA CRAIG, NOVES DIMENSSIONS, VELLES PRETENSIONS

NOU REGISTRE

Costa trobar un àlbum de folk amb la intensitat compositiva com la d’aquest nou treball de Isla Craig.

Ens remet als grans temps del folk-rock britànic. El de bandes com Pentangle, de John Renbourn, Bert Jansch i la veu de Jacqui McShee. Àlbums d’una gran profunditat compositiva, amb uns polits arranjaments i detalls de bellesa sorpresiva. La músic resident a Toronto Isla Craig, recórrer novament a les inspiracions on el folk i el jazz s’ajunten per tornar-nos a deixar en l’estat previ a la contemplació.

(fot Claire Harvie)

És el seu tercer àlbum, es diu Echo’s Reach i acaba de sortir via el segell local Idée Fixe. Explica sobre ell: ‘És una col·lecció de cançons que expressen un desig d’espais i tempos de meditació, absorbent i reflectint els terrenys sagrats sota la vida de les ciutats. Descriu un desig d’il·uminar i caminar cap a els llegats de la vida entre el guaret i la sembra’.



D’aquest Moon, un dels senzills, ha comentat: ‘És la meva humil ofrena al cànon de les cançons com Moon al llarg dels anys’. De la col·lecció de cançons que amb la seva vibració ens demana per uns instants, aturar ‘les aspres freqüències de bogeria’.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada