dijous, 10 de novembre del 2022

DRUGDEALER, FA EL SEU HOMENATGE AL RHYTHM & BLUES

NOU REGISTRE

Parla d’amor, però del sòrdid, aquell que l’has d’acabar ofegant amb alguna cosa abans no t’ofegui ell a tu.

Drugdealer, és dels músics que es recrea en les esperances i desesperances de la vida, especialment les amoroses, aquelles que s’arrosseguen per les amples avingudes de LA. Ideal amb cançons amarades de R&B, una bona secció rítmica, un piano Rhodes i la profunda veu que li surt de l’ànima a Michael Collins, a més de les col·laboracions de Kate Bollinger, Sean Nicholas Savage i Tim Presley.

(fot Andrea Adolph)                                    

Porta en el món de la música des de 2010, amb diferents noms. Amb el de Drugdeale, Hiding In Plain Sight és el tercer àlbum, després de The End Of Comedy (2016) i Raw Honey (2019) i és el més enfocat en aconseguir una atmosfera marcada per les composicions R&B que porta tant de temps empaitant.



El tall Someone To Love li va molt be per explicar-ho: ‘Va sorgir d’una jam que amb la banda anàvem improvisant concert a concert durant la darrera gira pels Estats Unts. Un cop a casa, vaig començar a treballar-ho i em vaig adonar que era un dels millors episodis tocant de forma natural. Es va convertir en un veritable tribut al soul que mai havia pensat que seria capaç d’expressar com a vocalista’. El disc ha sortit aquest final de mes via Mexican Summer




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada