divendres, 18 de novembre del 2022

TENNIS, LA PARELLA DE MODA

A LA VISTA

Torna el pop embafador de Tennis. Son la banda sonora perfecte per aquests temps de sospirs i enyorances. Per això l’anunci del seu sisè àlbum, ens omple d’alegria.

Els Romina i Albano dels nostres dies, la parella formada per Patrick Riley i Alaina Moore, avisen de que el tenen enllestit amb la intenció de que ompli de sentiments els nostres cors. Li han posat Pollen, i preveuen treure’l la segona setmana de febrer. 

En un absolutament necessari comunicat, ella, explica lo del nom: ‘És en referència a les petites coses amb grans conseqüències’. Produït i enregistrat a l’estudi de casa seva a Denver, asseguren haver fet un esforç per ser més espontanis que en els treballs anteriors, amb tomes directes.

El resultat és aquest àlbum, que tornen a treure a través del seu propi segell, Mutually Detrimental, en el que com continua explicant ella ‘parlem del fràgils que arribem a ser, en com una cosa que pot semblar insignificant, un parell de segons, una decisió, poden portar seqüeles’. One Night With The Valet és un primer avançament. La resta del pastís, en camí.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada