dimarts, 22 de novembre del 2022

RABBIT, POP DENÚNCIA

NOU REGISTRE

Respecte: paraula màgica que ha deixat d’usar-se.

Aquest és un àlbum amb el que Rabbit ha volgut mostrar tot el seu respecte cap al poble ‘palawa’ de ‘lutrawita’. La terra que els blanquets coneixem com Tasmània.

El quartet conscienciat es diu Rabbit, i també els protagonistes d'aquest acte que els honora al reconeixer el que la colonització per part dels blanquets rics, s'ha carregat. Com en tants altres pobles.

Son d'Hobart, la capital de l'illa, es van formar cap a l’estiu de 2020 i els noms dels responsables d’aquesta petita joia de power pop que ara aporten, son: Bobby K (guitarra, veu), Maggie Edwards (veu), Claire Johnston (baix) i Willy Wyers (bateria).

El gener passat, des de TdP ens vam fer ressò del seu EP de presentació a l’alta societat. Es deia Gone i ja ens va fer brillar els ulls de la cara. Ara entreguen un àlbum sencer amb el nom de Good Love Is A Hot Chip, de nou via Rough Skies Records, en edició limitada en cassette, de 100 unitats.

En una entrevista que hem recuperat de l’any passat que els hi va fer Gimmie Gimmie Gimmie, parlaven de la gran influència que els hi arriba per part de bandes com The Nerves, The Flamin’ Groovies, The Only Ones o de tota la maquinària punk d’Oz com Celibate Rifles o The Saints. Guitarres saturades, riffs contagiosos... i merda pels blanquets que seguim colonitzant.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada