diumenge, 20 de novembre del 2022

BLACK MARKET KARMA, PER PUR ENTRETENIMENT

A LA VISTA

Tan sols quan deixem el cos, sentim l’autèntica felicitat i deixem de queixar-nos. Diuen. Unes persones triguen més que unes altres a aconseguir-ho, però n’hi ha que ni així.

Com a mínim, qui sí son feliços ara mateix, son els anglesos Black Market Karma. Fa més de 10 anys que van enregistrar amb Ruari Meehan unes notes, en un estudi amb un micro al mig, dos línies de guitarra i ni melodia ni lletra: ‘Sempre vaig pensar que realment allí hi havia alguna cosa, però va acabar en un calaix’, diu Stan Belton.

(fot Dan Briston)

Després amb el temps i una canya, han anat pillant petites sessions mig improvisades d’aquí i d’allà, amb amics amb els que s’anaven trobant en gires o per casualitat, i guardant-ho perquè mai se sap. Sense presses.

Així, finalment, a mitjans de gener tenen previst treure el resultat d’aquestes gravacions en un àlbum que es diu Friends In Noise via Flower Power Records. A part de Ruari Meehan hi ha coses amb The Confederate Dead, The Underground Youth, Les Big Byrd, Joakim Ahlund i Tess Parks, del que han compartit el tema The Sky Was All Diseased. El presenten amb un vídeo filmat pel mateix Belton des de la finestra d’un tren bala japonès, amb imatges capturades per Tess entre 2014 i 2015, quan ella i BMK es van conèixer.




El setembre, la banda de Londres va treure Aped Flir & Hijacked Ideas via el mateix segell, el seu desè àlbum. Psicodèlicament instal·lats a la costa del sud d’Anglaterra, aquesta vegada Stan va confeccionar el disc amb la col·laboració del seu germà Finley.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada