diumenge, 8 de juny del 2014

ALGUNS TRASPASSOS RECENTS

VIDES QUOTIDIANES
 
Aquest és el repàs mensual d'alguns dels que han deixat el cos, amb consciència o sense: 
 
El 3 de maig, el bateria Robert J.’Bobby’ Gregg, als Hawks abans de convertir-se en The Band i qui va estar al darrere dels timbals a Like A Rolling Stone de Dylan. El dia11 amb 62 anys el baixista dels Foreigner des del 1976 fins el 1979, John ‘Ed’ Gagliardi.
 
John ‘Ed’ Gagliardi
 
 
L’endemà, Jeff Plewman, més conegut com Nash The Slash, membre de la banda progressiva dels setanta FM. El mateix dia l’artista suïs Hans Rudolf Giger, identificable, per exemple i ràpidament, per la portada de Brain Salad Surgery dels ELP o  KooKoo de Debbie Harry. Coincidint amb dia, Ernest ‘Ernie’ Chataway, dels Black Sabbath i la primera formació de Judas Priest de primers dels setanta. Als 52 anys, Alfredo Calonge de Los Negativos, el 13 de maig. L’endemà, Malik Bendjelloul, el director del documental Searching For A Sugar Man, amb només 36 anys. El 21, Martin Lister, el popular cantant i teclista de la banda dels vuitanta de synthpop Alphaville, forever Young.
 
Martin Lister
 
 
Linnea Eleanor ‘Bunny’ Yeager, pin-up i posteriorment fotògrafa. Va ajudar a Bettie Page a convertir-se en una de les reines de les pin-up. Traspassava el 25. Helma Sanders-Brahms, destacada directora de l’imprescindible ‘Nou Cinema Alemany’ de la dècada dels setanta i vuitanta. El guitarrista Coleman Lewis, ho feia el dia 30 d’una sobredosi d’heroïna. Va ser membre de bandes com Smoke o la de Chan Marshall, Cat Power
 
Linnea Eleanor ‘Bunny’ Yeager
 
Coleman Lewis
 
 
Entrats ja al juny i acabo, el 4, Bernard Patrick ‘Doc’ Neeson, membre destacat de la banda d’Adelaida de rock The Angels, una institució musical a Austràlia. 
 
Ens veiem!
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada