dijous, 7 d’agost del 2014

BRIAN ENO PARLA DELS PALESTINS DE GAZA

 
 
 
 
QÜESTIONS COL·LATERALS

 
 
 
El productor i músic Brian Eno en una carta publicada a la web de David Byrne, critica la política de suport dels EUA a Israel. Entre altres qüestions es pregunta perquè els Estats Units continuen negant-se a signar una investigació de l’ONU per investigar possibles crims de guerra comesos per Israel. Etiqueta a l’estat jueu de teocràcia furiosament racista, ataca les milícies de colons i la seva impunitat a l’empara d’un presumpta ‘dret al retorn’. Compara el suport financer dels nord-americans a Israel com l’enviament de diners al ‘Klan’ i finalitza dient que ‘ens agradi o no, per a la major part del món els EUA representen Occident i malgrat la nostra prepotència quan parlem de moralitat i democràcia, continuem recolzant una guerra que no en té cap de justificació moral’. 
 
Brian Eno
 
Al món continuen havent guerres, esclavatge, fam, feudalisme, oligarquies per molt que ho desitgem, ens indignem, signem, ens manifestem i ploriquegem. 
 

 
 
 
Eno pregunta: ‘On és la informació honesta sobre Gaza a la BBC?’ 
 
La resposta no està en la pròpia pregunta? Potser que comencem a dir les coses pel seu nom. No ens cal ni aixecar el cul de la cadira.



 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada