dimecres, 27 d’agost del 2014

KURT VILE & THE VIOLATORS

KURT VILE & THE VIOLATORS + MICK TURNER
 
CONCERTS
 
SALA APOLO – BARCELONA
25 – 08 – 2014
 
Amb la per una banda positiva puntualitat però per un altre les habituals molestes presses de la sala per enllestir, la satisfacció d’haver assistit a un concert de rock honest i sincer, no me la van poder treure, com tampoc amb la música de patxanga que van posar just després de sortir la darrera nota de la guitarra de Vile
 
Va obrir un esperat Mick TurnerDirty Three – amb bateria i la seva companya, Peggy Frew, al baix. Un pel ensopit, que tan sols aconseguia animar el públic quan regalava el seu darrer CD editat, Don’t Tell The River, llançant-lo des de l’escenari entre cançó i cançó. 
 
 
 
 
 
La sortida de Kurt Vile va posar les coses a lloc. Com un Donovan reciclat, amb la classe que només ell disposa, vam poder gaudir d’un recital en òptimes condicions, de temes barreja de folk i psicodèlia com qui bufa i fa ampolles.
 
 
 
Va repassar temes de tots els seus àlbums recolzat pel seu encara brillant darrer disc, on Walking’On A Pretty Day o KV Crimes destaquen amb les seves gronxadores melodies. Dels anteriors van ressonar trons amb Hunchback amb Turner excepcionalment de nou a l’escenari i em vaig quedar penjada amb la devastadora Freak Train, Que torni les vegades que vulgui que allà estarem.
 
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada