divendres, 6 de novembre del 2020

CHEAP TRICK, INSTITUCIONS QUE PERDUREN

A LA VISTA

Es van formar el 1974 a Illinois, però el lloc és el de menys. Cheap Trick son com el ‘nen Jesús’, podrien haver aparegut sota un grapat de iuques al desert de Mojave i seria el mateix

Amb la seva música, van fer d’estel d’Orient, indicaven el camí als adoradors del power-pop que s’anaven incorporant a les enèrgiques harmonies. De mitjans de la dècada dels 70 i fins la dels 80, van aplanar el trajecte cap al boom del gènere. Però tot i que la maquinaria no s’ha aturat gairebé mai, ara ja no han d’allisar res.

Als seus 67 anys, Robin Zander només ha d’avisar de que va a dir alguna cosa que les més apostòliques ja parem l’orella. ‘Tenim un àlbum acabat i a punt per sortir’, va dir en declaracions a AXS TV, una d’aquestes cadenes d’entreteniment massiu. ‘S’està demorant pel tema ‘virus’, però estem molt entusiasmats amb ell. Hem signat amb BMG, veure’m què passa’. En un altre tros explica ‘Hem fet molts discos i continuem fent-ne, sobretot per a nosaltres mateixos, però també per tots els nostres fans que encara s’arrapen a nosaltres... i crec que encara fem bons discos, sinó fos així, probablement no en faríem cap més’.

La formació es manté amb els originals Robin Zander, Rick Nielsen i Tom Petersson. Bun E. Carlos, el bateria, va deixar el grup el 2010 i en el seu lloc hi ha el fill de Nielsen, Daxx. A finals de mes segons va compartir en el seu compte a Instagram Rick Nielsen, es va incendiar el lloc on assajaven, una nau situada a North Main St. a Rockford. Doncs tal com van de ràpides ara les coses, esperem que BMG no s’adormin i que l’incendi no sigui un mal auguri.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada