dijous, 5 de novembre del 2020

MAGICK BROTHER & MYSTIC SISTER, BCN GROOVE

NOU REGISTRE

Aquest és un disc del que em ve de gust parlar. Magick Brother & Mystic Sister son un quartet de Barcelona i tenen totes les condicions per haver tret un disc de referència en àmbits diguem-ne, estilosos

Les causes son varies. Totes provocades per les seves tendències pecaminoses a tot allò que faci olor, de la psicodèlia més cinematogràfica dels anys seixanta i setanta. Cinematogràfica en el sentit més literal, però també en aquella cinematografia que generem en el nostre subconscient, del tipus d’obscurs grups alemanys, com el de Manfred Hübler per les bandes sonores de les pel·lícules de sexplotation. També la seva adoració per les musiques esotèriques de l’orbita del ‘Canterbury Sound’. Eva Muntada (teclats i veu) i Xavi Sandoval (guitarra i baix) son dos enamorats d’aquest escenari. L’any 2000 van desplaçar-se fins allà per veure a Gong – van conèixer a Daevid Allen i van mantenir-hi una relació – Caravan i Arthur Brown en el que va ser diuen com ‘un peregrinatge’. 

El 2013 se’ls hi van unir Maya Fernández (flauta) i Marc Tena (veu i bateria) i a partir d’aqui i de les trobades per tocar i fer versions de Soft Machine o Skin Alley, va anar apareguent i agafant forma aquest LP de debut en format gran. El van enregistrar a casa seva, convertida en estudi de gravació, a prop del Parc Güell, des de on tenen vistes al Tibidabo. No son les vistes de la Serra de Tramuntana però té el seu punt màgic. Daevid Allen n’estaria orgullós.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada