dimarts, 17 de novembre del 2020

PYLON, ALUMNES DESTACATS

ALTRES REGISTRES

La banda d’Athens Pylon, una de les màximes entitats practicant i usuaria de l’art-rock, han editat un molt necessari box-set

Inclou els seus dos primers àlbums, Gyrate (1980) i Chomp (1983), un de rareses – singles, cares B, etc anteriors a la incorporació de Vanessa Briscoe – i l’estrella del lot, Razz Tape, un àlbum recull de 13 temes inèdits anteriors al single de debut del 1979 Cool/Dub. És Briscoe qui explica: ‘Estàvem mirant-nos les cintes per les reedicions i Chris ‘Razz’ un amic de Jason NeSmith, el productor, va voler ensenyar-li una gravació que Pylon havia fet abans que fins i tot haguéssim posat un peu en cap estudi formal. Quan ho va escoltar ho va comparar amb els primers Modern Lovers’. 

Pylon al 1979

Continua explicant com va anar per acabar com ha acabat: ‘Jason i jo discutíem sobre quins tres o quatre temes es podien incloure com part del disc de rareses. Però quan el nostre productor executiu, Brady Brock també va escoltar-la, va dir que consideréssim de posar la cinta sencera. És bastant increïble que existeixi encara. Gràcies Chris Razz’. Des de la seva edició original, que no s’havien editat més en vinil. L’edició inclou un magnífic llibre de 200 pàgines farcides de informació i escrits de diferents coreligionaris de l’època, com Kate Pierson (B-52), Carrie Brownstein (Sleater-Kinney) o Steve Albini. Disponible via New West Records.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada