diumenge, 22 de novembre del 2020

THE NOTWIST, TORNEN LES BONES MELODIES ELECTRÒNIQUES

A LA VISTA

La data prevista per trobar-lo a la teva botiga preferida de discos, és a partir del 29 de gener, un cop recuperades del festival nadalenc i ja de ple en el previst nou confinament

Passat festes serà un no parar. Els alemanys The Notwist es sumen a la llarga llista de llançaments, amb el disc Vertigo Days, que editen a través de Morr Music. Aquest Where You Find Me, ve després dels avançaments que han anat penjant, les cançons Ship, Oh Sweet Fire i Loose Ends. El disc inclou diverses col·laboracions, com la de Juana Molina, Ben LaMar Gay o Saya Ueno de Tenniscoats.

Markus Acher diu respecte aquest nou disc: ‘Voliem qüestionar el concepte de banda, afegint altres veus, altres idiomes, així com també questionar o difuminar la idea de identitat nacional’. Quina sort. Andi Habertl i Markus i Michael Acher porten tocant junts des de que van crear la banda a Weilheim, el 1989. La seva darrera aparició oficial va ser el 2018 al festival Meltdown comissariat per Robert Smith. És el novè disc, més o menys. El primer en gairebé set anys.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada