dimecres, 4 de novembre del 2020

THE VELVET UNDERGROUND, VISTOS PER TODD HAYNES

DOCUMENTAL

Hi ha, no molta, moltíssima informació sobre el miracle de la Velvet Underground. Per sort, ells a diferencia de molts altres artistes i els seus períodes, només van fer que produir material per no cansar-te

Diu: ‘Et canvien la vida. Van alterar la forma com veus i escoltes les coses i, per descomptat, van alterar la música i la generació d’artistes – i no artistes – des que van irrompre per primera vegada’. És com va descriure Todd Haynes en una entrevista al lloc web Collider el que vol demostrar amb el seu nou documental. El director de I’m Not There, el fals documental sobre Dylan, ha anunciat que ja el té enllestit. Es dirà senzillament The Velvet Underground. Ha estat supervisada per Polygram Entertainment amb la col·laboració de Motto Pictures, Killer Films i la producció de Julie Goldman, Christine Vachon, David Blackman, Christopher Clements Carolyn Hepburn. Amb tanta gent, impossible que surti malament. Els drets d’emissió els ha adquirit Apple TV, això vol dir que ja veurem com i quan el veurem.

el cartell del documental

Haynes va afegir que la seva intenció amb el documental ‘és centrar-se en el temps i el lloc, en el Nova York de l’era de la avantguarda i el període veritablement ric, on la música i l’art es mesclaven’. Hi hauran entrevistes amb els dos membres supervivents i amb altres músics claus de l’època, així com gran quantitat de material visual, filmacions mai vistes i arxius gravats per Andy Warhol. I els d’Apple tan amples.

Todd Haynes 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada