dijous, 11 de març del 2021

BIG | BRAVE FAN PENSAR

A LA VISTA

El trio del Quebec, Big | Brave, ha anunciat nou disc. Es dirà Vital i serà al carrer el 9 de juliol via Southern Lord

Fidels a quan les coses funcionen, van tornar als estudis Machines With Magnets a Rhode Island per enregistrar-lo, a mans del seu amic, Seth Manchester amb qui  pensen que coincideixen en el tipus de so que volen aconseguir. La banda continua formada per Robin Wattie, Mathieu Ball i la que va substituir a Loel Campbell a la bateria, Tasy Hudson.

Presenten el tema Half Breed amb un vídeo espectacular de nou minuts, format instal·lació, on el missatge que dibuixen amb la potent veu de Wattie, mostra la trista realitat. En una sola toma d’una persona estesa que es va cobrint de terra amb el trànsit al fons de la imatge, la figura sembla que l’estiguin enterrant viva, fins que al final...

En un comunicat de premsa, expliquen ‘L’acció de tirar pales de terra a sobre d’una persona, actua com una forma de desacreditar, avergonyir i discriminar a la persona. Amb la víctima dolorosament coberta de terra per qui ho perpetra, fora de la imatge, tot el que hem de veure és el mal fet i que queda. Som conscients del què està succeint, el què ha passat, però la font es manté en l’anonimat i el fàcil és no veure-ho’. El final, quan el subjecte, simplement s’aixeca i s’espolsa la pols, és d’una lectura, com a mínim, que fa pensar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada