diumenge, 21 de març del 2021

SUN RA, THE SUBSTITUTE WORDS: POETRY, 1957-72

CORBETT vs DEMPSEY GALLERY – CHICAGO

del 26 de març al 24 d’abril de 2021

EXPOSICIÓ

Al músic d’Alabama, se li dedica una exposició a Chicago, i com que no crec que ninguna de nosaltres hi vagi, per consolar-nos podem fer-nos amb les edicions especials d’uns llibres i un disc, publicats en motiu de l’esdeveniment

És un dels personatges que més interès desperta i més seguidors ha aconseguit mantenir, anys després del seu traspàs. Per això la galeria Corbett vs. Dempsey ha organitzat amb el nom de The Substitute Words: Poetry, 1957-72, la primera del seu tipus, una posada en escena del geni nord-americà i la seva poesia. Utilitzarà objectes literaris de la pròpia col·lecció de Sun Ra, així com material divers d’arxiu per ‘copsar la poesia de Sun Ra en el seu propi context dels innovadors mètodes de bricolatge de l’artista’.

Així doncs, a més de l’exposició es reediten quatre llibres. Dos estaven disponibles originalment amb el llançament de Jazz By Sun Ra del 1957 i de Jazz In Silhouette del 1959. Els altres dos, publicats per l’empresa del músic, Ihnfinity Inc./Saturn Research, son The Immeasurable Equation del 1972 i Extensions Out: The Immeasurable Equation Vol. II del mateix any, que venia el mateix Sun Ra i els membres de l’Arkestra, després dels concerts. També s’editarà un disc de 7” de Sun Ra And His Arkestra – que compta amb Ricky MurrayI Struck A Match on The Moon / Dreamsville, enregistrats durant les sessions de 1961 per a l’àlbum The Futuristic Sounds Of Sun Ra. Més informació i disponibilitat, a traves del lloc web de la galeria.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada