dijous, 25 de març del 2021

MAXWELL FARRINGTON & LE SUPERHOMARD, UNITS PER LA GRANDEUR

A LA VISTA

Aquest és el resultat de l’encontre entre dues persones que comparteixen un mateix fil conductor: l’amor per la grandeur del pop

Ens explicarem. Al darrera d’aquests dos noms hi ha, per una banda el senyor Maxwell Farrington. Originari de Brisbane, que va deixar Austràlia el 2013 per traslladar-se a Anglaterra i acabar passant a França així que va poder. Li agradava tant, que no parava quiet. Marsella, Toulouse i finalment Saint-Brieuc, on va ajudar en el que va poder a muntar la banda de soroll Dewaere. Va ser al 2019, al festival MaMA, que va conèixer a Le SuperHomard.

Al darrera d’aquest nom, trobem a Christophe Vaillant, que resideix a Avinyò i està molt considerat per tothom d'allà i de més enllà. El mateix Paul Weller li és seguidor, contractant-lo de teloner en una de les darreres gires. També figura al darrere de les bandes Pony Taylor, Strawberry Smell o Cucumber.

Doncs quan es van conèixer, van poder comprovar que tots dos professaven amor etern a Frank Sinatra, Lee Hazelwood i Scott Walker a parts iguals. Així que els hi va faltar temps per posar-se a cavil·lar plegats sobre com plasmar aquell neguit. Van entrar a l’estudi el febrer de 2020 i van acabar l’àlbum a finals d’any, tot en ple sarau pandèmic. El producte resultant és aquest Once, que edita Talitres. Una peça de pop barroc, difícil de no ser captat. Surt a mitjans del mes que ve.

(fot. Franck Alix)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada