divendres, 19 de març del 2021

GRUFF RHYS, A LA RECERCA DEL TEMPS PERDUT

A LA VISTA

Gruff Rhys, una de les icones del pop, és manté en el pòdium gràcies a la seva permanència dins del cercle de llançament de disc

Seeking New Gods és el setè àlbum en solitari del gal·lès. Ens parla de la muntanya Paektu, un volcà que hi ha entre la Xina i Corea del Nord. Gruff Rhys ho amplia: ‘L’àlbum tracta sobre les persones, les civilitzacions i els espais on la gent viu durant un temps. Com la gent va i ve, però la geologia roman i es transforma lentament. Penso que tracta de memòria i de temps. Segueix sent la història d’una muntanya, però ara és un Paetku mental. No aprendràs molt de la muntanya de veritat escoltant el disc, però amb sort sentiràs alguna cosa’. Medalla i matrícula d’honor en filosofia.

El primer avançament, aquest Loan Your Loneliness, és una brillant i vibrant cançó pop. Més setantes que mai, amb uns teclats juganers i una cantarella encomanadissa, és una d’aquelles que quan s’acaba, continues saltironant pel pis sense poder parar. El disc, arriba el 21 de maig via RoughTrade/Beggars. La producció de Mario C dels Beastie Boys feta a Los Angeles. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada