diumenge, 30 de juliol del 2023

DE QUOTIDIANITATS

NOU REGISTRE

Podria ser el teu veí o l’amo d’aquell bar en el que et trobes tan a gust

Varies coses, menys funcionari o alguna cosa similar, i menys encara en els temps de les cites prèvies (costum imposat en el lloc del mític vuelva usted mañana).

Com qui pela patates i durant més de 30 anys, Will Oldham continua fent allò en el que es troba més a gust. Cosa que hauria de ser el més natural en qualsevol cas. És dels artistes que gaudeix d’un status de persona honorable, respectada per tothom.

(fot Elsa Hansen Oldham)

Ara de nou és el torn de Bonnie “Prince” Billy. En quinze dies tindrem a disposició el seu darrer àlbum. Es diu Keeping Secrets Will Destroy You i li edita Drag City / Domino. El darrer va ser I Made A Place (Drag City / Domino – 2019), sense comptar els experimentals i àlbums trets en col·laboració amb altres músics com els de Matt Sweeney o Bill Calahan de 2021.



Ha compartit un parell de temes, Bananas i aquesta bonica Crazy Blue Bells, una cançó de caire fraternal i d’una certa pertorbació, on descriu la necessitat de que fem alguna cosa, junts, mentre anem cap al nostre destí. L’ha enregistrat a Louisville amb Nick Roeder de tècnic i l’acompanyament de Sara Louise Callaway (violí), Elisabeth Fuchsia (viola), Dave Howard (mandolina), Kendall Carter (teclats), Drew Miller (saxo) i Dane Waters (veu). Per cert, el veí és l’amo del bar.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada