dilluns, 10 de juliol del 2023

INFLUÈNCIES DE PROFIT

NOU REGISTRE

A les dècades dels 80 i 90, hi va haver alguns que feien una mena de neo-psicodèlia mesclada amb la influència que més ràbia els hi feia

És el que ara fan DAIISTAR amb les seves guitarres i sintetitzadors, volum a tope i a rebentar. El quartet d’Austin tenen enllestit l’àlbum de debut – amb producció d’Alex Maas (The Black Angels) i edició de James Petralli (White Denim) – que li han posat de nom Good Time. També son sarcàstics.  

Van treure un primer single, Tracemaker, que en la seva cara B duia una versió del tema dels seus admirats Primal Scream de 1997, Burning Wheel en una edició en vinil troquelat, que venien només en els seus directes.

Son Alex Capistran (veu, guitarra), Derek Strahan (teclats), Misti Hamrick (baix) i Nick Cornetti (bateria) que el 2020 van decidir fer alguna cosa de profit en mig del festival. Capistran explica: ‘Per nosaltres composar aquestes cançons va ser molt alliberador. Alguns persones els hi pot semblar una bogeria, en mig de la plandemia, però per a nosaltres va ser una forma d’escapar a tota aquella merda. A nosaltres ens van guiar en els moments foscos i espero que puguin fer el mateix per tu’.


Ara han compartit aquest enèrgic Star Starter del que Capistran diu: ‘Estava jugant amb les congues i accidentalment les vaig complementar amb el sintetitzador. Al escoltar-ho vaig veure que quedava genial per la cançó. Una mena de moment fortuït’. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada