dissabte, 29 de juliol del 2023

PARADOXA

NOU REGISTRE

L’actual moment social, no és per prendre-se’l a broma

La muntanya de merda que ens aboquen al damunt cada dia de la vida, sense adonar-nos se’ns pot anar enganxant pel cos i l'ànima. El darrer single compartit pel músic de Los Angeles Zzzahara – de nom real Zahara Jaime – parla d’això. 

Es diu Girls On SSRIs Don’t Cry i el comenta amb aquestes paraules: ‘Veure a algú que estimes navegant amb les SSRI, no és fàcil, però encara menys per a elles i la seva vida. Tot el que pots fer és donar-li espai i respectar el seu moment... mai prendre-t’ho com una cosa personal’. El tema forma part del seu segon àlbum, Tender, que sortirà la tercera setmana de setembre via Lex Records.

Nascuda de pares filipins i mexicans i criada a Highland Park, un barri de Los Angeles amb molta diversitat ètnica, on encara viu, la compositora es va trobar una mica fora de lloc, en una escena dominada per homes blancs “normals”, de manera que la música li va servir de refugi contra la gentrificació que es viu al seu voltant. Penso que és més com una paradoxa, refugi i tot el contrari.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada