dimarts, 4 de juliol del 2023

TOT AMB NATURALITAT

NOU REGISTRE

Una de les bandes especialitzades en declamar passatges suggestius, agafa aire

Blonde Readhead es disposa de nou a fer-nos empaitar les esteles de les nostres insignificants pulsions. Després de gairebé una dècada Kazu Makino – que el 2019 va llançar debut en solitari – i els germans Simone i Amedeo Pace anuncien el llançament de Sit Down For Dinner, previst per a finals de setembre i que si ets de les que li agrada pre-comprar, ja ho pots fer a Section 1 Records.

El trio de Nova York han avançat un parell de temes, Snowman i aquest Melody Experiment, on ens retrobem molt a gust amb aquelles melodies carregades de molècules semi-enganxoses per tot allò que vulguis fer o imaginar. Kazu Makino explica: ‘És una conversa entre dues persones. Una es qüestiona les intencions i les conseqüències d’emocions i accions. L’altre es deixa portar per la corrent’. Et xiuxiueja a mig tema: ‘Estem arribant al final d’una era – I nosaltres parats una vegada més arran de l’abisme – Estàs llesta per saltar? – Ets conscient si puges a aquesta nau espacial? – No tornaràs en un segle – Digues adéu a amics i familiars’.


Estan de gira. A Espanya toquen ‘of course’ patrocinat pels oligarques dels directes, al Primavera Weekender, crec que això està per Benidorm o similar, el novembre. A les que ens faci gràcia veure’ls, és molt millor anar a Ramonville-St-Agne, a Toulouse que toquen a la sala Bikini uns dies després. Feu-me cas.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada