divendres, 14 d’agost del 2020

ARRE! ARRE! EXALTACIÓ DE GÈNERE

NOU REGISTRE

Heavy Breathing és l’EP de cinc temes en 12” que acaben de treure Arre! Arre!, el quartet suec que ens te a totes revolucionades

Com en temps de les L7 o una mica de Hole, power-pop intens amb una bona dosi d’actitud punk que les converteix en un dels millors productes de l’escena musical. L’editen després del seu brillant segon LP, Tell Me All About Them (PNKSLM – 2019). Serà un pre-escalfament per a un nou disc? Com sigui, lo seu no és postura. 

Transcric de la nota promocional: ‘La societat i els mitjans sovint actuen com si tota l’existència i imatge d’una dona depengués de quan follable sigui, d’acord a un standard molt limitat. Ja n’hem tingut prou. Heavy Breathing és una celebració de les dones que no posen excuses per la seva sexualitat, el seu cos, estil de vida o opinions. Volem defensar la sexualitat femenina que ens pertany. La sexualitat que està plena de cel·lulitis, riures, amor propi o a la teva manera! A través de la nostra música diem F*CK YOU a aquesta falsa imatge’. Bona música. Bons missatges. Senyor,... no ens manca res.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada