diumenge, 30 d’agost del 2020

WILLIAM SHATNER – THE BLUES

A LA VISTA

Desconec si el capità James T. Kirk entretenia als tripulants de l’Enterprise atacant, a part dels monstres de rigor, amb uns quants blues a uns atònits doctor McCoy o tinent Uhura en el bar de la nau

William Shatner, de tant en tant, entremig de conferencia, convenció o cursa de cavalls, es tele-transporta en estrella del pop. Reuneix a un bon grapat de gent perquè l’ajudin i aportin saviesa, i confecciona àlbums com qui fa rosquilles, per pur plaer. 

Per d’aquí un parell de mesos te previst el llançament d’un nou disc. Sortirà a través de Cleopatra Records – una discogràfica de Los Angeles que edita tant un recopilatori d’A Flock Of Seagulls com un live dels New York Dolls – i es dirà The Blues. Innecessari especificar què hi trobarem. Seran catorze covers. Els dos primers que s’han avançat, son Let’s Work Together popularitzada per Canned Heat i The Thrill Is Gone de B.B.King en el que s’acompanya de Richie Blackmore a la guitarra. A principis d’aquest any es va fer efectiu el divorci amb la seva quarta esposa, Elizabeth Anderson Martin, amb qui es va casar el 2001. Actualment te 89 anys i continua dient que no a les propostes de noves sagues trekkies.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada