divendres, 26 de febrer del 2021

ADULT BOOKS, OMBRES CONVERTIDES

A LA VISTA

Nick Winfrey, va agafar com a nom de la banda, Adult Books. El títol de la cançó del grup punk de Los Angeles, X. Als seus amics, Sina Salessi (bateria) i Alex Galindo (guitarra i sintetitzador), no els hi va sembla malament

Després d’uns quants cassettes i EPs el 2012, va venir el primer disc, Running From The Blows, el 2016. A continuació, va estar un parell d’anys girant amb el disc sota el braç que el van deixar extenuat. Els següents dos anys els va dedicar a recuperar antigues demos i trossos de cançons inacabades, per treballar en el que s’ha convertit en aquest segon disc, Grecian Urn, que sortirà el 26 d’abril via Taxi Gauche Records. Li ha quedat com una espècie d’àlbum conceptual que, basat en imatges i mites mediterranis, explora traumes del passat i les lluites amb l’ansietat.

A finals de l’any passat, van avançar un parell de temes, Innocence i Holiday. Ara li toca al tercer single, aquest Florence. Per fer-la, es va inspirar en uns dies que va passar a Florència fa alguns anys. Sobre el vídeo que l’acompanya, explica: ‘Tornar a Florència, òbviament estava fora del nostre pressupost, així que vaig decidir agafar una ruta completament diferent i convertir-la en un homenatge a Los Angeles, l’incongruent combinació d’oceans i industria, avions i palmeres’. En paraules de Winfrey: ‘És una immersió intensa en l’exploració de l’ansietat i la inseguretat de iniciar una nova relació, i com aquests sentiments s’agreugen a l’estar lluny de casa teva i en un lloc desconegut’. Al final, segur que tot acabarà be.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada