dissabte, 27 de febrer del 2021

LILYS REEDITA UN DELS SEUS CLÀSSICS

NOU RE-REGISTRE

Musicalment parlant, els noranta potser van ser la darrera dècada amb cara i ulls. Es van crear grans formacions que van enregistrar grans discos que amb el pas dels anys han agafat estatus de mig-culte

És el cas de Lilys, formació que capitanejada per Kurt Heasley, te una de les més llargues llistes de gent entrant i sortint del grup, de la història de la música. El so però, sempre genuïnament noise. Guitarres esmolades amb una perceptible dosi de mala llet, una contundent base rítmica i la veu desganada a sobre, com si fos la cirera del pastís. Reediten A Brief History of Amazing Letdowns, el 10” originalment llançat el 1993 per SpinART, el clàssic magistral de pop de guitarres, amb el que van rebentar els primers timpans. A part de Hesley (guitarra i veu), per aquesta ocasió s’acompanyava de Paul “Pablo” Naomi (baix) i Harold “Bear” Evans (bateria) amb Adam Lasus assegut al darrera de la taula de mescles.

Ara el reedita Frontier Records. Les diferències entre el primer i aquest? Que no hi trobarem Glosseder (tampoc Evel Knievel de l’edició en CD) però a canvi hi han afegit un inèdit G.Cobalt Franklin i quatre temes d’un EP compartit amb Aspera Ad Astra el 2000 editat per Tiger Style.

edició 1993 – 10” – mini-àlbum / SpinArt

A1 - Ginger

A2 - Ycjcyaqftj

A3 - Any Place I’ve Lived

B1 - Dandy

B2 - Glosseder

B3 - Jenny, Andrew & Me

re-edició 2021 – LP / Frontier Records

A1 - Ginger

A2 - Ycjcyaqftj

A3 - Any Place I’ve Lived

A4 - Jenny, Andrew & Me

A5 - Dandy

A6 - G. Cobat Franklin

B1 - Elsa

B2 - Coby

B3 - Timber

B4 - Hymn

(edició 1994)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada