dilluns, 8 de febrer del 2021

COCO GORDON MOORE COL•LABORA AMB KIM GORDON... O ÉS AL REVÉS?

VÍDEO

L’octubre de 2019, Kim Gordon va treure el que de moment, és el darrer treball musical de la ex-SY, No Home Record i és una incògnita que no es pot aclarir, la de que ‘per quins set sous’, any i mig després, llança aquest vídeo del tema Hungry Baby

La protagonista absoluta és la filla que va tenir amb Thurston Moore ara fa 26 anys. Interpreta una treballadora d’un super de polígon. Arriben uns paios d’aquests tan simpàtics i a part d’acabar d’alegrar-li el dia, li llencen un batut fastigós als peus. A continuació surt sa mare, que fa com d’encarregada xunga, i li diu que es posi a treballar i a netejar. Es col·loca els auriculars i es deixa portar, mentre sona Hungry Baby.

El vídeo l’ha dirigit Clara Balzary que explica: ‘La idea pel vídeo se’m va acudir mentre escoltava la cançó l’any passat, mentre passejava angoixada pel meu veïnat suburbà’.(1) Assegura que li ha encantat treballar amb la noia, diu ‘és un model a seguir com algú per a qui la relació amb l’art sempre va abans que qualsevol altre preocupació sobre una mateixa’. A la conta de Instagram, Kim Gordon hi va posar: ‘Com que Coco i Clara comparteixen moltes coses en comú al créixer envoltades d’escenaris i festivals de rock, és fantàstic veure-les treballar d’una manera tant coordinada’. La jove coreògrafa Sadie Wilking, va ser qui va donar les oportunes instruccions.

Que boniques que son les relacions materno-filials. Mentre duren, cal aprofitar-les. Després ja vindran els temps d’anar al psico-analista. Suposo però, que el cas Kim GordonCoco Gordon Moore, anirà per altres vies. A Coco, si més no, li convé. 

(1) a l’original en anglès, l’expressió que utilitza Clara Balzary és my suburban neighbourhood

(fot. Carlotta Kohl)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada