dijous, 11 de febrer del 2021

PARA LIA, MELODIES ANIMADES

NOVETAT DISCOGRÀFICA

René i Cindy Methner son originaris de Falkenberg, ciutat situada al que es coneixia com la RDA (República Democràtica d’Alemanya), la de l’oest – els dolents

Actualment viuen a Cottbus una ciutat a uns 100 kilòmetres de Berlín. Es fan dir Para Lia i demà divendres és la data de sortida del que és ja el seu segon disc, Gone With The Flow. Un àlbum amb cert aire èpic del que no se n’escapen ni que ens ho demanin de genolls. La versió digital la van programar pel 12 d’octubre – sí, casualitats de la vida – data també de l’aniversari de la reunificació alemanya.

El 2019 van començar a ser coneguts quan van debutar amb Soap Bubble Dreams que va ser molt ben acollit per tothom, família inclosa. Un aspecte que els fa especialment atractius és la seva vinculació amb l’art. L’amistat que tenen amb l’artista de Nova York Louis Renzoni, els va portar a programar una interessant col·laboració en una galeria de la mateixa ciutat i que desafortunadament de moment ha hagut de ser ajornada pel que ja sabem. Ens queda aquest enllaç virtual sophisticatedape.com/gone-with-the-flow-exhibition per fer-nos una petita idea del que podria ser si no fos pels dirigents del nou ordre mundial que no paren de dir-nos el que podem i el que no podem fer. Bons minyons que som.

Influenciats pels melodiosos arranjaments de melodies de guitarres superposades, es capbussen de cap a l’aigua transparent de les seves composicions. El nom Para Lia (παραλία) és una expressió que van pescar del grec i que significa platja o costa. No te res a veure amb el disc ni el que fan, però potser sí que diu alguna cosa d’ells. Si més no, que els encanta Grècia.

L’art-work, evidentment és del seu amic. En el disc hi ha diferents col·laboracions. La gent els estimem. Per aquest Riders On The Dike els acompanya l’anglesa Amanda Kim Sanderson. Més enganxós impossible.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada