dissabte, 6 de febrer del 2021

BULL, AMB MOLTES GANES

A LA VISTA

Porten des del 2011 fent música i bellugant-se per fer-se sentir, veure i tocar algun caler. Ara ha arribat l’hora de la veritat

La banda de Yorkshire, Bull, debuten en format LP amb Discover Effortless Living, que sortirà el 26 de març via EMI Records. Van començar Tom Beer (veu i mestre de cerimònies) i Dan Lucas (guitarra). Després se’ls hi van afegir Kai West, que pujava a l’escenari en els seus concerts i es posava a ballar. El van acabar deixant tocar el baix, perquè deixes de marejar. Tom Gabbatiss (bateria), tanca la formació. A l’hora d’anomenar els seus referents no es tallen un pel: Pavement, Yo La Tengo i Pixies.

Els 13 temes que componen l’àlbum és com una selecció de tot el que porten fet gairebé des que s’hi van posar fins ara. Temes com Disco Living, Green Bonzo Please o Love Goo formen part d’aquests singles històrics. Avancen aquest Eugene i Tom Beer en fa cinc cèntims: ‘Vaig escriure la cançó mentre em sentia insatisfet amb tot el que feia. És una mena de cançó d’odi cap a un mateix. Saps quan la gent parla de l’amor propi? Doncs tot el contrari. Es mou per diferents canvis en la forma i d’estats d’ànims, i acaba d’una forma que se’n riu de la tristesa,...un altra forma d’auto-menyspreu!‘ El quartet espera que amb el llançament del disc, puguin tornar als escenaris. No, si pujar-hi hi poden pujar quan vulguin. Una altra cosa és que a baix hi hagi gent. Els hi desitgem tota la sort del mon. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada